Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ (ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ) ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ

 


162021
 
« ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ (ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ) ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ».
(ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ : ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ 4, 63)
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ!!
ΗΛΘΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΜΑΤΩΝ!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ!!
Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!
ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΩΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ!!
…………………………………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:
[ … ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ… 

ΕΓΡΑΦΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛ, “ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟ” … ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ “ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ” ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΟΛΙΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ…  

Ιθαγένεια και παιδιά β’ κατηγορίας…

[ «Το των Ελλήνων όνομα πεποίηκε μηκέτι του γένους, αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και μάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας,  ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας»  έγραφε ο Ισοκράτης κάμποσους αιώνες πριν.

Δηλαδή, το όνομα των Ελλήνων  είναι σύμβολο  όχι της φυλής αλλά της παιδείας, με αποτέλεσμα να ονομάζονται Ελληνες εκείνοι που μετέχουν της δικής μας μόρφωσης παρά αυτοί που έχουν κοινή καταγωγή. Ηρθε όμως το Συμβούλιο της Επικρατείας, σχεδόν 2500 χρόνια μετά, να γνωμοδοτήσει ότι για να αποκτήσει κάποιος την ελληνική ιθαγένεια πρέπει να έχει γνήσιο δεσμό με το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία.

Τα δεκάδες χιλιάδες  παιδιά μεταναστών δηλαδή, που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, πήγαν σε ελληνικό σχολείο, νοιώθουν τη χώρα μας ως πατρίδα τους, δεν έχουν το  δικαίωμα του πολίτη αυτής της χώρας…. ]

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ” ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΤΟ “ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΔΙΟ” ΠΟΥ ΕΝ ΧΟΡΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΡΩΖΟΥΝ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΗ… ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad